LUCCA Polyloom Ice fotel, 2 párnával
Terméklap

Minitoys kód: 213095 | Vonalkód: 8718144555561 | Súly: 25.000 kg
Termékgyártó: 4 Seasons | Ajánljuk:

Nem Rendelhető

LUCCA Polyloom Ice fotel, 2 párnával

Forgalmazza: 4 Seasons

Termékleírás:

A LUCCA Polyloom Ice fotel, 2 párnával leírása:
Lounge fotel a LUCCA moduláris kerti ülőgarnitúrához. A LUCCA stílusos, kényelmes kerti ülőgarnitúra a 4Seasons Outdoor-tól. Robosztus, masszív, tartós, időjárásálló kialakítása, modern megjelenése, moduláris kialakítása miatt szinte bármilyen környezetben elhelyezve kiváló választás!
- méretek: szélesség: 98 cm, mélység: 92 cm, teljes magasság: 82 cm
- ülésfelület magasság: 42 cm, ülésmélység: 51 cm, karfa magasság: 64 cm
- porfúvott alumínium váz, rozsdamentes acél lábak
- 2 mm-es, finom szövésű, Hularo Polyloom szintetikus műanyag fonat, bútorfonat színösszeállítás: 'Ice' (további 4 Seasons kerti bútor vásárlásnál ezt a színtípust érdemes keresni, ha garnitúrát szeretne összeállítani)
- tartozék: 1 db ülőpárna, 1 db hátpárna; anyaga: poliolefin, színe: szürke
- a párnahuzat cipzáras, levehető, és 40° C-on mosható (géppel vagy kézzel), szárítógépbe is tehető, vasalható, de vegytisztítás nem megengedett
- beltéri és szabadtéri használatra egyaránt alkalmas
- robosztus, időjárásálló kialakítás

A Hularo fonat: csúcsminőség a szintetikus műanyag rattanfonatok között. Tartós, időtálló, és időjárásálló kialakítás, könnyű kezelhetőség, tisztíthatóság jellemzi. Megjelenése, finom színtónusaival, színtartósságával rendkívül hasonlít a természetes rattan bútorfonatokhoz. A Hularo fonat nem tartalmaz egészségre káros anyagokat, és teljes egészében újrahasznosítható. A Hularo rost alapja anyagában színezett, nagy sűrűségű polietilén. Kiváló hőállóság jellemzi (-80° C és +80° C között), így szélsőséges időjárási körülmények között is megőrzi eredeti minőségét. Nem vesz fel vizet, valamint ellenálló az UV-sugárzással, különféle tisztítószerekkel, savas és lúgos anyagokkal, olajokkal szemben. Tisztítása egyszerű: akár a langyos szappanos vízzel lemosás is elegendő.

A 4 Seasons Outdoor kerti bútorok kiválóan teljesítik a minőségi, tartós kültéri bútorokkal szemben támasztott elvárásokat. A tervezés és gyártás során a tartós, szabadtéri használat van szem előtt, ezért olyan anyagokat használnak, melyek időjárásállók, akár rossz idő esetén is kint maradhatnak, a nap nem fakítja, illetve az UV-sugárzás nem károsítja őket, ellenállók a sós vízzel, a klórral, az alkohollal és különféle kozmetikumokkal szemben.

A képeken látható többi bútordarab és garnitúra-elem csak illusztráció, az ár csak a terméknévben megnevezett modulra vonatkozik.

277 760 Ft

Nem Rendelhető

Szállítási idő: 7 - 8 munkanap
Szállítási költségek:

A termék 20-30 kg-os termékkategóriába tartozik. Ebbe a kategóriába eső termékeket 3990 Ft-os áron szállítja a webáruház.

Terméklap

Minitoys kód: 213095 | Vonalkód: 8718144555561 | Áfa: 27% | Súly: 25.000 kg
Termékgyártó: 4 Seasons | Ajánljuk:

HASONLÓ TERMÉKEK